Plasti Dip

2120 Dunakeszi, Stromfeld Aurél utca 41.

+36 30 742 6935 Regisztráció kosár tartalma
(0 termék)

Cégünkről

Kapcsolat

Plasti Dip® Magyarország Kft.
2120 Dunakeszi
Stromfeld Aurél utca 41.   ----- Ezen a címen nincs üzlet.

Tel: +36 30 742 6935

E-Mail: info@plastidipusa.hu
Internet: www.plastidipusa.hu

Impresszum

Adóazonosító:
14832981-2-13

Cégjegyzékszám:
13-09-130080

Tudnivalók:
Az itt szereplő árak tartalmazzák az érvényben lévő általános forgalmi adót. Az árváltozás jogát fenttartjuk.

Ügyvezető Igazgató: 
Máthé Dániel, Piros Gábor

Az oldalon található tartalmak tulajdonosa: 
Plasti Dip Magyarország Kft.

Garanciára vonatkozó tudnivalók:
A gondos tartalomellenőrzés mellett sem tudunk garanciát vállalni a külső hivatkozások tartalmaira. A hivatkozott oldalak tartalmaiért kizárólag azon oldalak üzemeltetői felelősek.

Szerzői jogok:
A honlap szerkezeti megjelenését, a felhasznált képeket és grafikákat valamint a cikkgyűjteményt szerzői jogok védik. Az oldalak csak privát használatra sokszorosíthatók, nem módosíthatók, és írásos beleegyezés nélkül nem terjeszthetők. Az egyes bejegyzéseket szintén szerzői jogok védik.

 

A Plasti Dip Magyarország Kft. a Plasti Dip® International hivatalos magyarországi képviselete. Cégünk kizárólag Plasti Dip termékek kis- és nagykereskedelmével foglalkozik, saját értékesítés és viszonteladói hálózat útján.

A Plasti Dip® 1972-es bemutatása óta töretlen népszerűségnek örvend az Egyesült Államokban, 2003-tól pedig egyre szélesebb körben terjedt el az Európai Unió területén is. A Plasti Dip® termékek széles palettája most már egész Európában elérhető, cégünk Magyarországra is elhozta ezt a rendkívül sokoldalú és kiváló minőségű terméket. Itthon a Plasti Dip Magyarország Kft. gyakorolja a forgalmazási jogot, és biztosítja ügyfelei számára, hogy ezen kiváló termékek gyorsan és egyszerűen eljussanak hozzájuk.

A weboldalunknak köszönhetően gyorsan megismerkedhet a Plasti Dip® termékekkel és azok kiváló tulajdonságaival, valamint útmutatásaink segítségével Ön is megtapasztalhatja, hogy ez a speciális és kitűnő minőségű termék az élet bármely területén felhasználható. Használatával Ön is egyszerűbbé és biztonságosabbá teheti mindennapjait és hamarosan rá fog jönni, hogy az élet nem volt teljes a Plasti Dip nélkül.