Plasti Dip

2120 Dunakeszi, Stromfeld Aurél utca 41.

+36 30 742 6935 Regisztráció kosár tartalma
(0 termék)

Cégünkről

Kapcsolat

Plasti Dip® Magyarország Kft.
2120 Dunakeszi
Stromfeld Aurél utca 41.   ----- Ezen a címen nincs üzlet.

Tel: +36 70 220 3776
        +36 30 742 6935

E-Mail: info@plastidipusa.hu
Internet: www.plastidipusa.hu

Impresszum

Adóazonosító:
14832981-2-13

Cégjegyzékszám:
13-09-130080

Tudnivalók:
Az itt szereplő árak tartalmazzák az érvényben lévő általános forgalmi adót. Az árváltozás jogát fenttartjuk.

Ügyvezető Igazgató: 
Máthé Dániel, Piros Gábor

Az oldalon található tartalmak tulajdonosa: 
Plasti Dip Magyarország Kft.

Garanciára vonatkozó tudnivalók:
A gondos tartalomellenőrzés mellett sem tudunk garanciát vállalni a külső hivatkozások tartalmaira. A hivatkozott oldalak tartalmaiért kizárólag azon oldalak üzemeltetői felelősek.

Szerzői jogok:
A honlap szerkezeti megjelenését, a felhasznált képeket és grafikákat valamint a cikkgyűjteményt szerzői jogok védik. Az oldalak csak privát használatra sokszorosíthatók, nem módosíthatók, és írásos beleegyezés nélkül nem terjeszthetők. Az egyes bejegyzéseket szintén szerzői jogok védik.

 

A Plasti Dip Magyarország Kft. a Plasti Dip® International hivatalos magyarországi képviselete. Cégünk kizárólag Plasti Dip termékek kis- és nagykereskedelmével foglalkozik, saját értékesítés és viszonteladói hálózat útján.

A Plasti Dip® 1972-es bemutatása óta töretlen népszerűségnek örvend az Egyesült Államokban, 2003-tól pedig egyre szélesebb körben terjedt el az Európai Unió területén is. A Plasti Dip® termékek széles palettája most már egész Európában elérhető, cégünk Magyarországra is elhozta ezt a rendkívül sokoldalú és kiváló minőségű terméket. Itthon a Plasti Dip Magyarország Kft. gyakorolja a forgalmazási jogot, és biztosítja ügyfelei számára, hogy ezen kiváló termékek gyorsan és egyszerűen eljussanak hozzájuk.

A weboldalunknak köszönhetően gyorsan megismerkedhet a Plasti Dip® termékekkel és azok kiváló tulajdonságaival, valamint útmutatásaink segítségével Ön is megtapasztalhatja, hogy ez a speciális és kitűnő minőségű termék az élet bármely területén felhasználható. Használatával Ön is egyszerűbbé és biztonságosabbá teheti mindennapjait és hamarosan rá fog jönni, hogy az élet nem volt teljes a Plasti Dip nélkül.

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni  webshopunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési  Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal. A webshop működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:

 • Üzemeltetői adatok ismertetése
 • Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása
 • A kínált termékek kategória besorolása
 • Rendelési információk ismertetése
 • A megrendelések feldolgozásával kapcsolatos információk
 • Rendelés lépéseinek bemutatása
 • A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének ismertetése
 • Házhoz szállítással kapcsolatos információk, tudnivalók bemutatása
 • Házhoz szállítás díjszabásáról szóló tájékoztató ismertetése
 • Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan
 • Jótállási, garanciális információk, tudnivalók
 • Az elállási jog ismertetése
 • Elállási jog gyakorlásának menetéről szóló tájékoztató
 • Adatkezelési információk

Üzemeltetői adatok

 • Cégnév: Plasti Dip Magyarország Kft.
 • Székhely: 2120 Dunakeszi, Stromfeld Aurél utca 41.
 • Adószám: 14832981-2-13
 • Cégjegyzék szám: 13 09 130080
 • Kibocsájtó cégbíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
 • Szerződés nyelve: Magyar
 • Elektronikus elérhetőség: info@plastidipusa.hu
 • Telefonos elérhetőség: 06307426935

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A megjelenített termékek személyes átvétellel illetve házhoz szállítással rendelhetők meg. Személyes átvétel esetén az átvétel helye 2120 Dunakeszi, Stromfeld utca 41. az átvétel időpontját minden esetben előre kell egyeztetni emailen vagy telefonon.

A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:

Plasti Dip Spray 325 ml

Primer Spray 325 ml

Hígító 250 ml, 500 ml, 1 liter, 4 liter

Create Your Color Kit – 650 ml Plasti Dip és 5 darab színező patron

Can Gun – Spray max pisztoly

Plasti Dip 429 ml

Plasti Dip 650 ml

Plasti Dip 3,78 liter

Liquid Tape Spray 177 ml

Liquid Tape 118 ml

Super Grip 340 ml

Re-Grip

Preval Sprayer

 

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem minden esetben tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!

Rendelési információk

A vásárlás regisztráció nélkül is lehetséges.

A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon 18:00 óráig történik A megrendelés  feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség  a megrendelés leadására.

Ügyfélszolgálatunk a webshopon és emailen keresztül leadott rendelést emailen visszaigazolja. Általános teljesítési határidő a visszaigazolástól számított két munkanapon belül.
A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.

Rendelés menete

1. A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba
2. Ha nem szeretne további terméket vásárolni, ellenőrizze a megvásárolni kívánt termék darabszámát. Az „törlés” gombra kattintva törölheti a kosár tartalmát. Mennyiség megadását követően automatikusan frissül a kosár tartalma.
 3. Szállítási/fizetési mód kiválasztása.
4. Megrendelés
5. Szállítási / Számlázási illetve a belépési adatok megadása /Amennyiben már regisztrálta magát akkor be tud lépni. A megrendelés elküldéséhez nem szükséges regisztráció!/*
6. Az adatok megadását követően a " Megrendelés" gombra kattintva tudja elküldeni megrendelését, előtte azonban még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat, illetve megjegyzést is küldhet a megrendelésével.
7. E-mail-ben a megrendelés elküldését követően automatikus visszaigazolást kap.
 

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számla levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Biztosítunk lehetőséget a csomag értékének előre történő kiegyenlítésére, ebben az esetben a házhoz szállítás díja kedvezőbb.

Házhoz szállítás, információk

Webshopunk megrendeléseit a GLS teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Házhoz szállítás díjszabása

Utánvét esetén:

0-3 kg között 1.490 Ft

3-5 kg között 1.890 Ft

5-10 kg között 1.990 Ft

10 kg fölött 2.190 Ft.

 

Utalásos fizetés esetén:

0-3 kg között 1.290 Ft

3-5 kg között 1.690 Ft

5-10 kg között 1.790 Ft

10 kg fölött 1.990 Ft.

 

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Garancia

Termékekre gyártótól függően 12, illetve 24 hónap garanciát vállalunk. Termék meghibásodása esetén a készülékhez mellékelt garancia levélen megjelölt címen és telefonszámon kaphat bővebb felvilágosítást a teendőkről, továbbá elérhetőségeink valamelyikén. A termékek garanciális szervizpontjára történő eljuttatásának költsége a vásárlót terheli. A meghibásodott termékeket közvetlenül webáruházunk szervizpontjára is visszaküldheti a 2120 Dunakeszi, Stromfeld utca 41. címre. Portósan küldött csomagokat nem vesz át átvevőpontunk, azt minden esetben visszaküldi a feladónak!

Elállás joga

A jelenleg hatályos, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. §-a szerint gyakorolhatják elállási, illetve felmondási jogukat a vállalkozástól elektronikus kereskedelmi szolgáltatás igénybevétele útján termékeket rendelő, illetve esetlegesen valamilyen szolgáltatását igénybe vevő fogyasztók, tekintettel arra, hogy a megkötött szerződés távollevők között kötött szerződésnek minősül. A fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 18 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Fogyasztó jogosult a termék adásvételére irányuló szerződés esetén

 1. a terméknek,
 2. több termék szolgáltatásakor az utoljára szolgáltatott terméknek,
 3. több tételből vagy darabból álló termék esetén az utoljára szolgáltatott tételnek vagy darabnak,
 4. ha a terméket meghatározott időszakon belül rendszeresen kell szolgáltatni, az első szolgáltatásnak, a Fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától számított tizennyolc (18) napon belül a szerződéstől indokolás nélkül elállni.

Jelen tájékoztató hiányában jogosult a fogyasztó három hónap elteltéig gyakorolni az elállási jogát.

Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését.

Bizonyos esetekben azonban nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog.

Ilyen esetek az alábbiak:

 • Olyan termék esetén, melynek ára a vállalkozás által nem irányítható pénzpiai mozgások, ingadozásoktól függ.
 • Kifejezetten a fogyasztó kérésére, az ő által szabott igények alapján egyedi kérésének megfelelően került előállításra, gyorsan romló élelmiszerek esetén.
 • Hang, illetve kép, vagy szoftver esetén, ha a csomagolását felbontotta.

A vállalkozó a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszatéríti a termék vételárát a fogyasztó részére.

Elállás jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a  megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Igény szerint cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni. Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!

A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt)

A termék visszaérkezését követő tizennégy napon belül a Plasti Dip Magyarország Kft. Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát. (egyeztetés alapján postai úton történő visszajuttatás is lehetséges!)

Adatkezelés

Az webáruház használata során a Plasti Dip Magyarország Kft. részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben az a Plasti Dip Magyarország Kft. alvállalkozója. (Pl: Futárszolgáltat, a megrendelés kézbesítéséhez). A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat a Plasti Dip Magyarország Kft. kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet  a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A megrendelés folyamán rögzített adatokat a Plasti Dip Magyarország Kft. megrendelés teljesítéséhez használja fel. Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán magadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra. A webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat a Plasti Dip Magyarország Kft. bizalmasan kezeli, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető a megadott elérhetőségek valamelyikén.

Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az info@plastidip.hu e-mail címen.

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló  17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók. A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a Plasti Dip Magyarország Kft. általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.